Stages & Afstuderen

Je bent aardig onderweg met jouw studie, je moet alleen nog ‘even’ een afstudeeronderzoek of een stage doen. Maar waar en waarover? Misschien heb je al ideeën, misschien nog niet. Ons idee: stap in bij de RET.

Een unieke kans

Ook de RET is aardig onderweg. Door heel Rotterdam en daarbuiten rijden onze trams, bussen, metro’s en lightrailtreinen. Jaarlijks vervoeren we 150 miljoen reizigers zo comfortabel mogelijk mét onder andere gratis wifi. Dat is onze core business en daar zijn we trots op. We houden van de sfeer van dynamiek en aanpakken: geen woorden, maar daden. Rotterdam is nooit af en ook bij de RET is het vizier voortdurend gericht op verbetering. Als dat je aanspreekt, kun je bij ons terecht voor een boeiend onderzoeksproject of een uitdagende stage. We bieden je een unieke kans om veel te leren én om mee te denken over manieren om onze stad levend en leefbaar te houden.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Bij de RET heb je standaard een werkweek van 36 uur. Jouw salaris is vooral afhankelijk van de zwaarte van de functie. Daarnaast spelen kennis en ervaring een rol bij de inschaling. Bovenop het salaris ontvang je jaarlijks 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Als aanvulling op het salaris krijg je bij de RET speciale vergoedingen.

Meer over de arbeidsvoorwaarden

Meer over de arbeidsvoorwaarden
 • Fahima

  Medewerker crediteurenadministratie


  "De RET is eigenlijk meer familie dan collega's."

  Bekijk video
 • Gabriëlle

  Controleur openbaar vervoer


  "Geen dag is hetzelfde."

  Bekijk video
Meer verhalen

Vragen? Stel ze hier.

 • Peter Dirk Bilker

  Corporate Recruiter Techniek & IT