Vakgebieden

Vervoer & Veiligheid

Reizigers snel, veilig en comfortabel op de plaats van bestemming brengen; daar draait alles om bij de RET. De medewerkers die betrokken zijn bij Vervoer & Veiligheid zorgen dagelijks voor de uitvoering daarvan. Zij onderhouden het contact met onze reizigers en vormen dus het gezicht van ons bedrijf.

Onder Vervoer & Veiligheid vallen alle buschauffeurs, tram- en metrobestuurders. Maar ook alle toezichthouders, zoals conducteurs, controleurs en beheerders van de metrostations, de centrale verkeersleiding, de servicemedewerkers en hun coördinatoren en leidinggevenden. Kortom, iedereen die direct betrokken is bij het vervoeren en helpen van onze reizigers.

De beschikbare vacatures binnen dit vakgebied vindt u hieronder. Bent u op zoek naar de vacature voor conducteur of ov-surveillant? Dan verwijs ik u graag door naar Securitas: 088-3221112

Bekijk vacatures

Jeroen, buschauffeur

"Wat je geeft, krijg je ook terug"

Binnen Vervoer & Veiligheid werken veel mensen die letterlijk en figuurlijk de baan van hun leven hebben gevonden. Dat kan en dat mag, maar het hoeft niet. De RET biedt allerlei mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling. Het initiatief daarvoor laten we aan onze medewerkers.

Meer collega's van Vervoer & Veiligheid bekijken?

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Bij de RET heb je standaard een werkweek van 36 uur. Jouw salaris is vooral afhankelijk van de zwaarte van de functie. Daarnaast spelen kennis en ervaring een rol bij de inschaling. Bovenop het salaris ontvang je jaarlijks 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Als aanvulling op het salaris krijg je bij de RET speciale vergoedingen.

Bekijk onze arbeidsvoorwaarden

Onze collega's

Onze medewerkers zijn het gezicht van de RET, maar ook het hart, de hersenen en de longen.

De cultuur bij de RET

We investeren veel in onze medewerkers en in de manier waarop we met elkaar omgaan.

Collega worden?