Vakgebieden

Techniek

Zonder de technici van de RET zou het openbaar vervoer in Rotterdam piepend en krakend tot stilstand komen. Technici zorgen ervoor dat onze infrastructuur en voertuigen in perfecte staat verkeren. Zij voeren reparaties en (preventief) onderhoud uit en hebben een belangrijke rol bij nieuwbouw en vervanging. Dat maakt ons bedrijf voor technici tot één van de meest interessante werkgevers in de regio Rotterdam.

Bekijk vacatures

Bekijk het verhaal van Karwan, Technisch engineer

"Ik heb van mijn passie mijn werk kunnen maken."

Diversiteit aan functies

Bij de RET werken diverse soorten technici, bijvoorbeeld elektromecaniciens, civiele technici, voertuigmonteurs, bouwkundigen, technisch bedrijfskundigen en werktuigbouwkundigen. In functies die uiteenlopen van VMBO- tot WO-niveau. Er zijn altijd uitstekende mogelijkheden voor verdere ontwikkeling.

Niet alleen voertuigen

De techniek van de RET beperkt zich zeker niet tot de voertuigen. Je kunt bij ons ook werken aan de infrastructuur, inclusief hightech communicatietechnologie en bouwkundige voorzieningen. Zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor goede ideeën staan bij de RET hoog in het vaandel. We steken graag onze nek uit om met innovatieve oplossingen te komen. Het resultaat daarvan zie je dagelijks terug in ons gehele vervoersgebied.

Meer collega's van Techniek bekijken?

Techniek MBO

Werken bij de RET gaat altijd samen met opleiding en ontwikkeling. Een groot deel van het werk dat wij doen, kun je namelijk alleen in de praktijk leren.

Techniek HBO/WO

Voor technici op HBO-niveau en hoger is de RET één van de meest interessante werkgevers in de regio Rotterdam/Rijnmond.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Bij de RET heb je standaard een werkweek van 36 uur. Jouw salaris is vooral afhankelijk van de zwaarte van de functie. Daarnaast spelen kennis en ervaring een rol bij de inschaling. Bovenop het salaris ontvang je jaarlijks 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Als aanvulling op het salaris krijg je bij de RET speciale vergoedingen.

Lees meer over arbeidsvoorwaarden

Onze collega's

Onze medewerkers zijn het gezicht van de RET, maar ook het hart, de hersenen en de longen.

De cultuur bij de RET

We investeren veel in onze medewerkers en in de manier waarop we met elkaar omgaan.

Jouw vacature niet gevonden?

Meld je aan voor de vacature-alert