Vakgebieden

Afstudeermogelijkheden en stages

Je bent aardig onderweg met jouw studie, je moet alleen nog ‘even’ een afstudeeronderzoek of een stage doen. Maar waar en waarover? Misschien heb je al ideeën, misschien nog niet. Ons idee: stap in bij de RET.

Bekijk de mogelijkheden

Michael, Monteur tram

"Je verantwoordelijkheid is dat het materiaal zo goed mogelijk kan werken."

Een unieke kans

Ook de RET is aardig onderweg. Door heel Rotterdam en daarbuiten rijden onze trams, bussen, metro’s en lightrailtreinen. Jaarlijks vervoeren we 150 miljoen reizigers zo comfortabel mogelijk mét onder andere gratis wifi. Dat is onze core business en daar zijn we trots op. We houden van de sfeer van dynamiek en aanpakken: geen woorden, maar daden. Rotterdam is nooit af en ook bij de RET is het vizier voortdurend gericht op verbetering. Als dat je aanspreekt, kun je bij ons terecht voor een boeiend onderzoeksproject of een uitdagende stage. We bieden je een unieke kans om veel te leren én om mee te denken over manieren om onze stad levend en leefbaar te houden.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Bij de RET heb je standaard een werkweek van 36 uur. Jouw salaris is vooral afhankelijk van de zwaarte van de functie. Daarnaast spelen kennis en ervaring een rol bij de inschaling. Bovenop het salaris ontvang je jaarlijks 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Als aanvulling op het salaris krijg je bij de RET speciale vergoedingen.

Meer over de arbeidsvoorwaarden

De cultuur bij de RET

We investeren veel in onze medewerkers en in de manier waarop we met elkaar omgaan.

Over ons

Honderden professionals zetten zich in voor comfortabel en veilig openbaar vervoer.

Collega worden?