Techniek met MBO

Bij de RET krijg je de kans om je te concentreren op datgene waar jij goed in bent: techniek, want in de wereld van het openbaar vervoer zijn technici onmisbaar. Al het rijdend materieel, de infrastructuur van tram en metro en onze geavanceerde systemen voor toezicht en communicatie moeten worden onderhouden, gerepareerd en gereviseerd. Daarvoor hebben we technici nodig in vrijwel alle vakgebieden: voertuigtechniek, elektrotechniek, (fijn)mechanica, installatietechniek, civiele techniek, bouwkunde en technische automatisering.

Bekijk Techniek vacatures

 

Opleiding

Werken bij de RET gaat altijd samen met opleiding en ontwikkeling. Een groot deel van het werk dat wij doen, kun je namelijk alleen in de praktijk leren. Daarnaast geloven we dat jouw ontwikkeling ook goed is voor ons bedrijf. Met jouw groeiende kennis en ervaring kunnen wij ons steeds verder ontwikkelen. Dat is belangrijk voor een bedrijf dat zich steeds wil blijven vernieuwen.

Bij ontwikkeling hoort niet alleen meer leren, maar ook meer verantwoordelijkheid dragen. Daarom geven wij je al snel meer vrijheid en zelfstandigheid en scheppen we ruimte voor initiatief. Kun je dat aan, dan zijn er goede mogelijkheden om door te groeien binnen ons bedrijf.

De cultuur bij de RET

We investeren veel in onze medewerkers en in de manier waarop we met elkaar omgaan.

Onze collega's

Onze medewerkers zijn het gezicht van de RET, maar ook het hart, de hersenen en de longen.