Open dagen

Hoe leuk is werken bij de RET? Oordeel zelf en kom naar de open dagen op 2 & 3 juli bij de RET op de Kleiweg!

Of je nou een voertuig wilt besturen of liever onder een voertuig kruipt om deze te repareren, bij de RET is het allemaal mogelijk. Neem een kijkje in de wereld van de RET en kom kijken welke beroepen je allemaal uit kunt oefenen.

Op zaterdag 2 en zondag 3 juli om 11:00 uur en om 13:30 uur nemen collega’s van de RET je mee in de wereld van de RET op de Kleiweg. De Kleiweg is één van de vele locaties van de RET in en rondom Rotterdam.

Heb je interesse? Meld je aan via deze link!

Wat kun je verwachten? Denk aan een interactieve rondleiding in de werkplaats, een real-live tentoonstelling van de bus en tram, een demo van de afdeling Veiligheid en korte ritjes met de bus, tram of metro op het terrein. Het RET Recruitmentteam is aanwezig om je meer te vertellen over de verschillende functies en het sollicitatietraject.

De RET organiseert de open dagen op de Kleiweg omdat we in oktober 2022, 95 jaar bestaan, zodat collega’s aan familie en vrienden kunnen laten zien waar ze werken en om mogelijke nieuwe collega’s de kans te geven eens rond te kijken bij de RET. Ben jij daar een van? Ga terug in de tijd met de oude voertuigen van vroeger en ontdek de toekomst van de RET (en die van jezelf?) voor je in de nieuwe werkplaats en op het nieuwe busstation voor elektrische bussen.