Management & Staf

Als de RET de motor is van het openbaar vervoer in de regio Rotterdam, dan zijn de medewerkers van de staf de smeerolie. Zij zorgen er achter de schermen voor dat alles op rolletjes verloopt.

Bekijk vacatures (2)

De staf omvat afdelingen als Regie & Ontwikkeling, Financiën, Inkoop, Personeel & Organisatie, Strategische Projecten, Marketing, Communicatie, Veiligheids- en Riskmanagement en het Programmabureau. Stuk voor stuk afdelingen die werken aan een klantgericht vervoersbedrijf. Dat zorgt voor een zeer dynamische en open cultuur, waarin initiatief wordt beloond en er volop mogelijkheden zijn voor innovatie. Werken in een staffunctie betekent uiteraard dat je servicegericht bent en openstaat voor vragen vanuit de organisatie. Je moet je thuis voelen in een cultuur die sterk gericht is op aanpakken. 

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Bij de RET heb je standaard een werkweek van 36 uur. Jouw salaris is vooral afhankelijk van de zwaarte van de functie. Daarnaast spelen kennis en ervaring een rol bij de inschaling. Bovenop het salaris ontvang je jaarlijks 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Als aanvulling op het salaris krijg je bij de RET speciale vergoedingen.

Bekijk onze arbeidsvoorwaarden

Verhalen van Collega's

 • Fahima

  Medewerker crediteurenadministratie


  "De RET is eigenlijk meer familie dan collega's."

  Bekijk video
 • GabriĆ«lle

  Controleur openbaar vervoer


  "Geen dag is hetzelfde."

  Bekijk video
Meer verhalen

Vragen? Stel ze hier.

 • Peter Dirk Bilker

  Corporate Recruiter Techniek & IT